Woutertje van Leyden
Aanmelden
 
De Woutertje van Leyden is een jonge school, die de komende jaren op een verantwoorde wijze wil doorgroeien naar een complete basisschool waar de groepen 1 tot en met 8 les krijgen.

Wij volgens voor onze aanmeldingen de landelijk vastgestelde richtlijn dat kinderen vanaf hun derde verjaardag aangemeld mogen worden op de basisschool. Als je je kind wilt aanmelden op onze school kun je je interesse kenbaar maken via het interesseformulier op deze website. Wij nemen dan binnen afzienbare termijn contact met je op over de mogelijkheden.

Als je kind nog geen drie jaar is, maar je wilt wel je interesse in de school duidelijk maken, vul dan ook het interesseformulier in. Wij nemen jullie dan op in ons informatiesysteem en zorgen dat je op de hoogte blijft van belangrijke updates over ons onderwijs. Daarnaast sturen wij vanaf drie maanden voor de derde verjaardag van je kind een herinnering om de interesse om te zetten in een aanmelding.

Het gebeurt, gezien de huidige fase waarin de school zich bevindt, regelmatig dat wij kinderen kunnen plaatsen die reeds op de basisschool zijn gestart en willen aansluiten bij een van onze bestaande groepen. Als je hier meer informatie over wilt ontvangen, kun je ook gebruik maken van het interesseformulier.