Woutertje van Leyden
Talentontwikkeling

De ontdekkingsreis naar de talenten en de interesses van een kind is belangrijk op Woutertje van Leyden. Ieder kind is verschillend. Goed onderwijs doet recht aan verschillen tussen kinderen.

We bieden onderwijs waarin veel ruimte wordt geboden voor deze ontdekkingsreis. We bieden veel verschillende vakgebieden aan, onder andere in de talentmomenten. Daar kun je ontdekken dat je talent misschien wel ligt bij het leiding geven in een keuken, het programmeren van een zelfontworpen machine of een verhaal vertellen door middel van dans. Dat versterkt het competentiegevoel. We ontdekken met elkaar de wereld, waardoor de kinderen allerlei ervaringen opdoen binnen en buiten de school en in aanraking komen met een grote diversiteit aan beroepen. Misschien blijkt je interesse wel te liggen in het restaureren van gevels, de politiek of het ontwikkelen van een nieuw medicijn. Als een kind zijn droom kent, kan het zijn eigen koers bepalen. 

Ouders, leerkrachten en medewerkers van de BSO hebben ook hun eigen talenten en interesses. Daar maken we op Woutertje van Leyden graag gebruik van.