Woutertje van Leyden
Ouders

Wij zien ouders als partners in educatie en opvoeding op Woutertje van Leyden. Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en opvoeding van het kind. Daarom gaan we graag met ouders in gesprek over het kind en de ontwikkeling van de school en betrekken we ouders bij het onderwijsproces.

Wij geven ouderparticipatie vorm door de mogelijkheden om gastlessen te geven op school. Zo maken we gebruik van de talenten en interesses van ouders. Misschien bent u goed in kinderyoga, kunt u gitaarles geven of heeft u een interessant beroep dat past binnen het thema, waarover u iets kunt vertellen of laten zien. Natuurlijk kunnen we ook ouderhulp gebruiken bij bijvoorbeeld excursies, zoals een bezoek aan een museum of een wandeling door de stad. Misschien vindt u het leuk om te helpen bij een handvaardigheidsles of heeft u groene vingers en wilt u ons helpen bij het aanleggen van de moestuin.

Als u geen tijd heeft onder schooltijd, maar wel betrokken wilt zijn bij de school, zijn er ook andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld het meedenken over schoolbeleid, het delen van ideeŽn over het gebruikmaken van subsidies en fondsen of het maken van beeld- of illustratiemateriaal voor op de website. Wij gaan hier graag met u over in gesprek.

U bent altijd welkom om een kopje koffie of thee te blijven drinken. 

Tijdens de kind-ouder-schoolgesprekken bekijken en bespreken we de ontwikkeling van het kind.